HTML

A meglepetés lakás

Húgomnak, Csillának készítek elő egy hatalmas meglepetést: tevékenykedésem eredményeként egy saját lakás tulajdonosává válik Budapesten... Valódi pénz áramlása nélkül, cserekereskedelemmel... Olyan helyzetekbe került az utóbbi 4 évben, amit másnak egész életében nem kavar az élet. És nem adja fel. Nekem ez tetszik, ezért szánok erre az ötletre időt, energiát.

Friss topikok

  • korosikati: @Süni: Lila ágra kulcsolt! vagyis: Gratulálok, Csilla! :-) (2010.10.05. 08:07) Anagramma-feladvány
  • www.lelkirendrakas.hu: Kati, Az ajánló olvasó nevét lehagytátok. Kérem pótolni. Jakab Gyöngyi www.notudat.hu Köszönöm. (2010.09.29. 21:22) Lélekápoló felajánlás
  • Pénzpedagógus: Igen, ezt már vártuk, mikor következik be... Okos lány ő! Minden sínre kerül majd! :))) (2010.09.24. 15:01) Megtalálta-LAK! :-)
  • Pénzpedagógus: @István: egy gondom volt csak, amikor ezt leírtam: nem volt még kapcsolatom Csillához. Ez volt az ... (2010.09.24. 15:00) Az ígért beszámoló
  • Pénzpedagógus: Nagyon várjuk!!!!! (2010.09.20. 19:53) Képzés indul!

Lélekápoló felajánlás

korosikati 2010.09.26. 07:06

A "Hogyan dobj vissza kenyérrel?” című e-könyvének felajánlásával kíván Csillának segíteni Szalkainé Tóth Tímea, Titi (www.lelekapolas.hu). A tanulmány gyakorlati útmutatóul szolgál az agresszió és a lehúzó manipuláció kezeléséhez.

Egy olvasó véleményének részlete a honlapról:
"Minden tudatos Nőnek ajánlom Titi elektronikus könyvét, mert olyan űrt tölt be a mai világban, amelyek életképesebbé, örömtelibbé és jóságosan hatékonnyá teszik az életünket, s nemcsak a miénket, hanem rajtunk keresztül a szűkebb és tágabb családunkét, a környezetünkét, a társadalmunkét.
Hiánypótló, mert az iskolai oktatásban nem tanítanak nekünk életkészségeket, főként nem énvédelmi mechanizmusokat." /Jakab Gyöngyi www.notudat.hu/

Csilla nevében is nagyon köszönöm ezt a kedves figyelmességet!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://meglepeteslakas.blog.hu/api/trackback/id/tr162321670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.lelkirendrakas.hu 2010.09.29. 21:22:53

Kati,
Az ajánló olvasó nevét lehagytátok. Kérem pótolni.
Jakab Gyöngyi
www.notudat.hu
Köszönöm.