HTML

A meglepetés lakás

Húgomnak, Csillának készítek elő egy hatalmas meglepetést: tevékenykedésem eredményeként egy saját lakás tulajdonosává válik Budapesten... Valódi pénz áramlása nélkül, cserekereskedelemmel... Olyan helyzetekbe került az utóbbi 4 évben, amit másnak egész életében nem kavar az élet. És nem adja fel. Nekem ez tetszik, ezért szánok erre az ötletre időt, energiát.

Friss topikok

  • korosikati: @Süni: Lila ágra kulcsolt! vagyis: Gratulálok, Csilla! :-) (2010.10.05. 08:07) Anagramma-feladvány
  • www.lelkirendrakas.hu: Kati, Az ajánló olvasó nevét lehagytátok. Kérem pótolni. Jakab Gyöngyi www.notudat.hu Köszönöm. (2010.09.29. 21:22) Lélekápoló felajánlás
  • Pénzpedagógus: Igen, ezt már vártuk, mikor következik be... Okos lány ő! Minden sínre kerül majd! :))) (2010.09.24. 15:01) Megtalálta-LAK! :-)
  • Pénzpedagógus: @István: egy gondom volt csak, amikor ezt leírtam: nem volt még kapcsolatom Csillához. Ez volt az ... (2010.09.24. 15:00) Az ígért beszámoló
  • Pénzpedagógus: Nagyon várjuk!!!!! (2010.09.20. 19:53) Képzés indul!

Köszönet Himer Csillának és Szopper Zsófiának

korosikati 2010.09.17. 05:50

az alábbi nagylelkű és mindent megalapozó felajánlásért:

"Kedves Kati!

Igazán nemes a cél, ami miatt ebbe a különös-különleges vállalkozásba kezdtél, de... valamiért motoszkál bennem a kisördög, hogy az ajándéklakás nem fogja megoldani a hugod problémáit.

Egyértelmű a leírtakból, hogy jó eszű, kitartóan dolgozó lányról van szó, de az emberekkel szembeni - már bocs, de jobb szót nem találok - naivitása miatt többször is nagy bajba tud kerülni. A naivitás oka pedig szerintem nem egyszerűen az elemi, veleszületett jóindulat, hanem - ahogy Te is írtad - a pénzügyi műveltség gyakorlatilag teljes hiánya. Ha ez így marad, akkor hiába kap a hugod, nem mellesleg az én druszám ajándékba akár kacsalábon forgó palotát is, a lakás fél, max. egy éven belül semmivé lesz. (Bárcsak ne a próféta szólna belőlem!)

Éppen ezért megbeszéltem a társammal, Szopper Zsófiával, a www.eznemjatek.hu társtulajdonosával, hogy mit tudunk felajánlani a hugodnak. Ez a következő:

- az ország egyik legjobb pénzügyi tanácsadó cégének szervezésében lebonyolított szakmai napon való részvétel (értéke 60.000 forint), ahol nem csak a pénzügyi alapokra kap rálátást, hanem munkalehetőség is kínálkozhat neki. A szakmai nap szeptember 25-én lesz Siófokon. A részletekért jelentkezhettek Zsófinál a www.penzugyitanacsadas.com oldalon keresztül.
- ajánlatunk másik fele egy személyre szabott pénzügyi életvezetési coaching, ahol a pénzügyi műveltség alapjait szilárdítjuk meg, szokásokat, gondolkodásmódot alakítunk át, pénzügyi életpálya tervezést tanulunk, ill. a mindennapi élethez szükséges praktikákat ismertetjük meg. Ez ügyben az info@eznemjatek.hu címen várjuk Csilla jelentkezését. (Értéke alapvetően felbecsülhetetlen, mert szó szerint megváltozik tőle az élete.)
- a coaching befejezése után fél éves garancia, vagyis, ha kérdése van, akkor sem engedjük el a kezét, továbbra is támogatjuk tanácsokkal. (Értéke a fél évre 25.000 forint.)

Mindez felajánlás, vagyis hugod számára teljesen ingyenes. Tiszta szívből kívánjuk, hogy jusson mihamarabb lakáshoz, mi csak azt szeretnénk, ha ezt majd meg is tudná tartani, méghozzá úgy, hogy nem a lakása viszi el a havi költségvetésének több, mint a felét. Így több maradhatna arra is, hogy ne csak a rabszolgaságot lássa az életből ilyen fiatalon.

Üdvözlettel:

Himer Csilla & Szopper Zsófia
www.eznemjatek.hu "

 

 

Címkék: életvezetés coaching életpálya www.eznemjatek.hu himer csilla pénzügyi képzés szopper zsófia

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://meglepeteslakas.blog.hu/api/trackback/id/tr692302285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pénzpedagógus · http://www.eznemjatek.com 2010.09.17. 20:14:52

Na, ezt a nagylelkű megjelenítést meg mi köszönjük...:) Ha jól emlékszem, csak a linkről volt szó, erre kaptunk egy egész postot.

Köszi! :)