HTML

A meglepetés lakás

Húgomnak, Csillának készítek elő egy hatalmas meglepetést: tevékenykedésem eredményeként egy saját lakás tulajdonosává válik Budapesten... Valódi pénz áramlása nélkül, cserekereskedelemmel... Olyan helyzetekbe került az utóbbi 4 évben, amit másnak egész életében nem kavar az élet. És nem adja fel. Nekem ez tetszik, ezért szánok erre az ötletre időt, energiát.

Friss topikok

  • korosikati: @Süni: Lila ágra kulcsolt! vagyis: Gratulálok, Csilla! :-) (2010.10.05. 08:07) Anagramma-feladvány
  • www.lelkirendrakas.hu: Kati, Az ajánló olvasó nevét lehagytátok. Kérem pótolni. Jakab Gyöngyi www.notudat.hu Köszönöm. (2010.09.29. 21:22) Lélekápoló felajánlás
  • Pénzpedagógus: Igen, ezt már vártuk, mikor következik be... Okos lány ő! Minden sínre kerül majd! :))) (2010.09.24. 15:01) Megtalálta-LAK! :-)
  • Pénzpedagógus: @István: egy gondom volt csak, amikor ezt leírtam: nem volt még kapcsolatom Csillához. Ez volt az ... (2010.09.24. 15:00) Az ígért beszámoló
  • Pénzpedagógus: Nagyon várjuk!!!!! (2010.09.20. 19:53) Képzés indul!

Éjszaka...

korosikati 2010.09.17. 05:36

...azon gondolkoztam, mennyi mindent tudnék és kellene is írnom még, hogy pontos képet tudjak adni a helyzetünkről; nehéz röviden és tömören fogalmazni, mikor hosszú éveket, azok történéseit, tapasztalatait szeretném leírni.

Jöjjenek további gondolatok, apránként kitérek minden fontos részletre is:

Egy e-mailben írták: "Ami viszont még jobban kitűnt a leveledből, hogy ez az egész ügy Neked sokkal fontosabb, mint a húgodnak, lévén Te találtad ki."

Válaszom: "Húgom nem tud erről a kezdeményezésről. Ő eldöntötte, mindenképpen Budapesten fog élni... Tudom, hogy akkor ez így is lesz.
A napi kapcsolat és a fizikai jelenlét, együttlét hiányzik leginkább nálunk, nekünk. Ez megfizethetetlen, pénzben nem mérhető, nehezen pótolható. Pótolható? Közel 200 km választ el minket, ez tény. Hiányzik, hogy többet beszélgessünk, hiányzik ő maga. Távolról és hosszútávon ezt a jellegű segítséget találtam ebben a helyzetben megvalósíthatónak, értékesnek, maradandónak, napi öleléssel vetekedőnek. Úgy látom, ebben az esetben a "minden támaszt" jelentené a lakás.
Egy benzinkúton és egy sofőrszolgálatnál dolgozik, és a több munka, több pénz nem megoldás. Technika kell, amivel a mókuskerékből kikerül. Biztos vagyok benne, hogy pénzügyi képzésre nyitott.
Olyan helyzetekbe került az utóbbi 4 évben, amit másnak egész életében nem kavar az élet. És nem adja fel. Nekem ez tetszik, ezért szánok rá időt, energiát."
 

 

 

Címkék: kapcsolat műveltség napi képzés pénzügyi mókuskerék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meglepeteslakas.blog.hu/api/trackback/id/tr232302279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.